Sunday, August 8, 2010

Test JPJ esok

Apa cerita hari ni...?

*PSM
sempena nak amik test JPJ ulangan sebab terkandas kat Bukit, tengahari tadi g berlatih. Nadzirah antar sebab kebetulan dia nak p Sabasun.

*Cipta rekod
Ada seorang hamba Allah yang berjalan kaki dari PSM hingga ke Manir dan telah dikatakan "GILA!" oleh abangnya sendiri..haha.. Sampai je umah, terus amik kunci, terus drive ke maktab, nk kemas barang2 untuk bawak pulang ke rumah sebab nak tidur kat umah malam ni. Reaksi kawan2 tentang penciptaan rekod ni...mereka terlopong lalu memaksa sy untuk terus berehat kerana mereka fikir kondisi badan sy ketika itu teramatlah teruk sekali. Saya..?? Bg sy, sy okey ja..kaki tak rasa apa2 pun, cuma mata ni ngantuk jer..Ok2 mata, jap g i p tdo key..

Then, p bandar amik hanim dan cikgu Lina, singgah Mydin..ada orang mengamuk...! Sian tengok, nangis2, jerit2, lelaki..psiko agaknya..nampak macam teruk sangat2, nangis2 jerit, pukul dada sambil laung2 nama siapa entah..maka seluruh Mayang Village tu jadi gamat suasananya..Najwa duk tarik tangan sebab tak mo bg tengok...Apa la Najwa ni....
Pastu, lepas antar diorg kat maktab, sy pun balik..Tau tak...?Sy parking kat garaj kete umah sy, cantik gilerrr....! Tengok, sy pandai parking ape...hee...kompem abang sy bangga..terbaiikkk ar adik dia parking kete.. Of cuz la....adik abang nih...Hee...dah2..sory la post malam ni dibuat dalam keadaan kepala separuh blank dek kerana keletihan..sebenarnya nk gitau esok sy test JPJ jer...! Hee..sekian...selamat malam..~

p/s : doakan sy lulus test esok =)

Koya dapat award..
.•*´¨`la dolce-asni :P

1 comment:

ieQa sWetLuv said...

wahh hebatlah kak asni gud luck tau test nty ngee

Target sebelum ke 'sana'