Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri

Teka teki : Banyak2 lagu raya nostalgia yang mana mengandungi perkataan Bahasa Inggeris? =P:::Selamat menyambut Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi.
::: Special thanks kepada rakan2 yang banyak membantu saya sepanjang Ramadhan ini, Afi dan Shida yang sentiasa mengejutkan saya bangun sahur dengan penuh sifat keibuan. Terima kasih...Terima kasih diucapkan kepada Syamimi dan Roe yang sudi mengangkut barang2 psv sy setiap hari ahad dan khamis. Tak lupa juga kepada team2 ketuk2 ramadhan rumah Jalan Kubur, Shida, Suefy dan Najwa yang baik hati membelikan barangan masak setiap kali tiba giliran masak team kita. Kepada Farah, terima kasih kerana sudi merempit dengan sy ni..begitu juga Afi, terima kasih ye kerana sudi merempit bersama2 sy walaupun selalu termerempit dengan laju sampai tertinggal kamu di belakang. Juga tak lupa kepada Vee yang selalu menasihatkan saya agar memperlahankan kelajuan 'kuda' sy tu...nasihat tandanya sayang..kan...Terima kasih atas masakan yang sedap2 itu. Kepada Hanim, yang berwajah serius tapi comel di mata ku ini moga kamu bawa pulang biskut buatan kamu yang sungguh sedap itu selepas raya ye. Bahagian saya haruslah 20% the he he. Dan akhir sekali, terima kasih kepada oniey2 kite, Julia, hihihi our KU atas segala kprihatinan yang ditunjukkan..semoga bergembira di samping yang tersayang di hari lebaran ini.


Kepada semua temanku...SAYA SAYANG ANDA SEMUA.. Moga Allah merahmati anda semua housemateku pangkalan Jalan Kubur. The he he.Indah langit kerana awan,
Indah laut kerana kebiruan,
Indah Ramadhan kerana keinsafan,
Indah Aidilfitri kerana kemaafan.
*.:。✿*¨゚✎・ ..:*SELAMAT HARI RAYA AIDILFTIRI*.:。✿*¨゚✎・✿..:*

MAAF ZAHIR & BATIN.Jawapan : Lagu Saloma "Miskin Kaya memakai baju baru warna warni, mengunjungi sanak kaum FAMILI" thihihi..

2 comments:

Anonymous said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin kak asni :)
kepada housemate2 yg dicintai sokmo..makan banyak2 ye raya nie!haha..mish u olss so much3~~~
from afiqah yg cute :)

Cahaya Kudos said...

ye afi... makan banyak2 ye..biar sama gemoks dengan kak asni..okey... =D

Target sebelum ke 'sana'