Monday, October 18, 2010

bizi..gering

Ujian akhir kursus untuk 3 paper bermula daripada semalam 17hboktober 2010 dan akan berakhir pada hari esok. Semalam paper math, heheh...sy pn tak tau nk jawab macamana soalan tu. Respon daripada unit2 lain pun jawab perkara yg sama, "sgt 'senang' " kata mereka. Hehe. Adui, tak dapat menjawab sebaik mungkin. Apa2pun paper siang tadi english sangat senang. Alhamdulillah. Esok pula, literasi bahasa.. Doakan sy dapat jawab dgn senangnya ya.. =)

Dua hari sy tak dapat study betul2. Sakit kepala. Bi semalam pun tak study sangat. tidur pukul 10 sebab tak tahan kepala sakit. Sakit pulak bahagian kiri saja. Tak pernah2 pulak ada sakit kepala macam ni..tetiba2 ada. Suspen sungguh. Mungkin ada kaitan dgn sakit sakit gigi yg baru nk tumbuh ni. Hee. Tadi pi check kat klinik.

Anyway, menyentuh perihal gigi sy ni..Sy bangga dengan kurniaan Allah ni. Gigi sy comel bak kata kebanyakan orang. Hehe. Teratur dan comel kata mereka. Alhamdulillah. Walaupun gigi sy tak la macam gigi model2 iklan ubat gigi, tapi comelnyo tetap ado! Hee...Yang penting, gigi penyanyi Aizat Amdan pun macam ni jugak. Ini gigi orang seni tau.

Baiklah. sebelum sy merapu dengan lebih jauh lagi..sy mintak diri dulu. mau study.
Tak sabar nak abiskan uak ni..sebab sy mau edit blog yg baru saja dibuka petang tadi. Blog apa..? Blog kelas.. =)

InsyaAllah, nanti sy link kan ke blog sana bila blog tu da di kemaskini.

2 comments:

ieQa sWetLuv said...

walau gigi saya lari daripada track tapi sy tetap bangga dengan senyuman waya wee~

Asni Amni said...

hehe....waya tu gigi apa..? hehe..takpelah lari dari trek pun..ok la daripada takdo gigi..haa...macamana..? haha....

Target sebelum ke 'sana'