Wednesday, May 19, 2010

Seruan boikot FB 20 Mei


Assalamualaikum....dan salam sejahtera..

Alkisahnya, ada satu group di FB..mahu lancarkan hari Melukis Rasulullah kita..ini perbuatan biadap..! Semoga mereka dilaknat Allah atas perbuatan mereka..

dibawah ini ialah link group tu...

Click here-->

Diharap, semua sahabat bersama2 boikot tindakan group tersebut yg bakal melahirkan seniman2 iblis dengan menghasilkan pelbagai lakaran Rasulullah kita...astaghfirullah al azim..

Link2 berkaitan ;

amar makruf nahi mungkar note

Islam terbukti benar

6 comments:

: :cik dyana bahri: : said...

Err, ape kes dgn 20 mei tu?
kite pon dengar2 mcm tu je.
kite da boikot fesbuk sejak 9 mei lagi. hehe.

Good effort kak asni, sebarkan lagi info ni.
;p

Asni Amni said...

owh...dyana tak tau ea...
hmm..kalau buka pakai link tu..boleh la tgk..

ada group kat fb..buat event..hari melukis Rasulullah....hmmm....nk sebut pn tak smpi hati dyana..

tp tula..skrg ni boikot fb pada 20hb esok..lagi bagus kalau lanjutkan 2-3-4 hari terus kan...

hee...dyana delete fb ea....

Asni Amni said...
This comment has been removed by the author.
محمد حذوان بن حميدان said...

bgz2..perkara2 yg mlbtkn sensitiviti umt ISLAM prlu diambl perhatian srius.. (^_^)

محمد حذوان بن حميدان said...

bgz2..perkara2 yg mlbtkn sensitiviti umt ISLAM prlu diambl perhatian srius.. (^_^)

: :cik dyana bahri: : said...

Akk.K.asni.
Kite deactivated lah.
Haha.
*Exam mood*focus.
haha. yer la sgt.

Kite dah tahu dah psl tu, kite tnye2 kwn2 kite. then kite dah cegah depe bukak fesbuk mase tu. haha.

Target sebelum ke 'sana'